Julekalender

Om julekalenderen

OBS: Nedenstående betingelser var gældende for julekalenderen 2017.
Siden opdateres, når vi er klar med vores julekalender for 2018.

I Jyllands-Postens julekalender kan du vinde flotte præmier hver dag fra den 1. til den 24. december. Du skal blot, inden dagen er omme, svare rigtigt på dagens spørgsmål, så er du med i lodtrækningen om de daglige præmier.

Du kan bl.a. vinde:

  • Polar M600-smartwatch
  • Bodyflight i vindtunnel
  • Nespresso U White
  • Cinemaxx-billetter inkl. menu
  • Kobberfad og olielampe fra Stelton
  • ... og meget mere.

Hovedpræmien den 24. december er et dame- og herreur fra Daniel Wellington samt Jyllands-Posten som e-avis i 12 måneder.

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til at svare på dagens spørgsmål.

Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse giver du samtykke til, at Jyllands-Posten må kontakte dig på mail, sms og telefon med aktuelle tilbud, informationer, anbefalinger og vejledninger, konkurrencer samt nyhedsbreve, tilbud på print- og digitale produkter og spørgeskemaundersøgelser.

Henvendelserne og behandlingen kan være vedrørende tilbud på aviser – både digitale og på papir – arrangementer, magasiner, e-bøger, bøger, nye apps, film og musik.

Du kan til enhver tid begrænse eller tilbagekalde dit samtykke.

Vilkår for deltagelse i julekalenderen

For at deltage i konkurrencen skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer. Du skal have en gyldig e-mailadresse for at deltage.

Det er kun tilladt at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Jyllands-Posten må kontakte dig per e-mail med information om konkurrencen. Hvis du ikke ønsker denne information, kan du framelde den ved at klikke i en af de daglige mails.

Konkurrencens vindere offentliggøres på denne side med for- og efternavn samt by. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse. Præmierne leveres direkte til vinderne og kan ikke ombyttes til kontanter.

Ansatte hos Jyllands-Posten og Juhlsen A/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os per e-mail på jpmarketing@jp.dk.