Julekalender

Om julekalenderen

I Jyllands-Postens julekalender kan du vinde flotte adventspræmier samt en hovedpræmie den 24. december - et gavekort til Bravo Tours på 10.000 kr.

Du optjener lodder ved at svare rigtigt på dagens spørgsmål – og jo flere spørgsmål du svarer på, jo flere lodder har du i lodtrækningen om præmierne.

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til at svare på dagens spørgsmål.

Præmier

Vi trækker løbende vindere i julekalenderen på baggrund af de lodder, du som deltager har optjent. Se præmielisten herunder:

2. december: Gaveæske fra Stelton (samlet værdi 3.080 kr.)

5. december: JP Komplet Weekend i to måneder (værdi 650 kr.)

9. december: Gavekort Hotel Vejlefjord (værdi 5.000 kr.)

12. december: JP Komplet Weekend i to måneder (værdi 650 kr.)

16. december: Gavekort til Magasin (2.000 kr.)

19. december: JP Komplet Weekend i to måneder (værdi 650 kr.)

23. december: Højtaler fra B&O (værdi 3.000)

24. december: Gavekort Bravo Tours (værdi 10.000 kr.)

Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse giver du samtykke til, at Jyllands-Posten må kontakte dig på mail, sms og telefon med aktuelle tilbud, informationer, anbefalinger og vejledninger, konkurrencer samt nyhedsbreve, tilbud på print- og digitalprodukter og spørgeskemaundersøgelser.

Henvendelserne og behandlingen kan være vedrørende tilbud på aviser – både digitale og på papir – arrangementer, magasiner, e-bøger, bøger, nye apps, film og musik.

Du kan til enhver tid begrænse eller tilbagekalde dit samtykke.

Vilkår for deltagelse i julekalenderen

For at deltage i konkurrencen skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer. Du skal have en gyldig e-mailadresse for at deltage.

Det er kun tilladt at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Jyllands-Posten må kontakte dig per e-mail med information om konkurrencen. Hvis du ikke ønsker denne information, kan du framelde den ved at klikke i en af de daglige mails.

Konkurrencens vindere offentliggøres på denne side med for- og efternavn samt by. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse. Præmierne leveres direkte til vinderne og kan ikke ombyttes til kontanter.

Præmierne den 23. og 24. december bliver udtrukket den 2. januar, og vinderne kontaktes herefter.

Ansatte hos Jyllands-Posten og Juhlsen A/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os per e-mail på jp-marketing@jp.dk.